O muzeju

Dobrodošli u Muzej iluzija Zadar

 • O muzeju iluzija Zadar

  Jeste li spremni za još veću, još bolju, još fascinantniju avanturu? Posjetite zadarski Muzej iluzija; nudimo vam intrigantno vizualno, osjetilno i edukativno iskustvo s pregršt novih, još neviđenih iluzija! Zadarski Muzej iluzija otvara prostor za društven i zabavan izlet u svijet koji očarava sve generacije! To je savršeno mjesto za nova iskustva i uživanje s prijateljima ili obiteljie. To nije samo mjesto za djecu, koja obožavaju dolaziti, to je mjesto za roditelje, parove, djedove i bake! Dođite, istražite svijet iluzija i doživite nemoguće! …samo nikako ne zaboravite ponijeti svoj omiljeni uređaj za fotkanje!

   

 • Zadar, najbolje mjesto za iluzije!

  Ako slika govori više od tisuću riječi, iluzija govori više od milijun njih! Dođite, istražite svijet iluzija i doživite nemoguće! …samo nikako ne zaboravite ponijeti svoj omiljeni uređaj za fotkanje!

 • o nama galerija1 mi zadar 900×1200 (1)
 • o nama galerija2 mi zadar 900×1200 (1)
 • o nama galerija3 mi zadar 1200×900 (1)

Istražite naše fascinantne eksponate

Uživajte u našoj zbirci holograma, zagledajte se u svaku optičku iluziju i dobro promotrite svaku instalaciju. One su sjajan, zaigran podsjetnik da naše pretpostavke o svijetu koji vidimo ponekad stvarno jesu samo – pretpostavke!

Pogledajte eksponate

Organizirajte Vaše evente s nama!

U mogućnosti smo organizirati događanja krojena po mjeri, na zadovoljstvo organizatora i svih uzvanika.

Isplanirajte posjet