Uvjeti korištenja

Izuzetno nam je drago što ste pristupili službenim stranicama MUZEJ ILUZIJA. Pristupom i pregledom ovih internetskih stranica obvezujete se prihvatiti pravila i uvjete korištenja istih. Pristupom i pregledom ovih internetskih stranica to činite na vlastitu odgovornost. MUZEJ ILUZIJA ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakve posljedice nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja istih.

Sadržaj ovih internetskih stranica priređen je uz svu pažnju i u dobroj vjeri, a isključivi cilj im je pružanje informativnih sadržaja i služe isključivo u svrhu informiranja. MUZEJ ILUZIJA ne jamči potpunost i pravodobnost svih informacija sadržanih na ovim ovim stranicama, a jednako tako ne jamči potpunost i pravodobnost sadržaja internetskih stranica na koje ove internetske stranice upućuju.

MUZEJ ILUZIJA zadržava sva prava da prema vlastitom sudu, u svakom trenutku, kao i bez prethodne obavijesti nadopuni, izmijeni ili ukloni bilo koji od sadržaja ovih internetskih stranica. MUZEJ ILUZIJA zadržava sva prava da prema vlastitom sudu, u svakom trenutku, kao i bez prethodne obavijesti promijeni uvjete pristupu i korištenju ovih internetskih stranica.

Svi sadržaji osim službenih oznaka MUZEJ ILUZIJA smiju se kopirati samo za osobnu uporabu i nekomercijalne svrhe, a uz poštivanje svih autorskih prava. Za svako objavljivanje, prenošenje, javno prikazivanje ovih internetskih stranica u druge svrhe, osim dozvoljenih, potrebno je zatražiti pismeno dopuštenje MUZEJ ILUZIJA kao i drugih vlasnika autorskih prava. Izričito se zabranjuje svako drugo kopiranje, te mijenjanje dijelova sadržaja, kao i korištenje ovih internetskih stranica za druge svrhe osim dozvoljenih. Izričito se zabranjuje neovlašteni pokušaj izmjene podataka, zaobilaženje i zanemarivanje sigurnosnih postavki, kao i korištenje ovih internetskih stranica suprotno njihovoj namjeni. Autorska prava na izgled i dizajn zadržava tvrtka – izvođač ovih internetskih stranica.