Organizirajte grupni posjet u

Muzeju iluzija!

KONTAKTIRAJTE NAS
grupni posjet hero slika grupni posjet mi zadar 1200×900

Isplanirajte grupnu posjetu Muzeju iluzija Zadar!

Od dječjih vrtića do umirovljenika, Muzej iluzija Zadar dočekat će i zabaviti sve generacije. Uđite u fascinantni svijet iluzija koje će vam poljuljati povjerenje u osjetila, ali vas pritom oduševiti; svijet koji će vas potpuno zbuniti, ali vas i štošta naučiti. Povedite minimalno deset osoba i provjerite zašto oči vide stvari koje mozak ne razumije. Odaberite drugačije i provjerite što Vas čeka u svijetu iluzija! Cijena ulaznice za školske grupe iznosi 7 € po učeniku, a učitelji ulaze gratis kao njihova pratnja.

Molimo rezervirati grupnu posjetu minimalno 14 dana unaprijed, budući da planiranje ovisi o dostupnosti termina te ostalim aktivnostima muzeja. Na svakih 10 posjetitelja muzej osigurava gratis ulaznicu za voditelja grupe.

Za sve informacije i najave evenata molimo da nas kontaktirate putem maila [email protected] ili telefonom na +385 23 316 803

 • grupni posjet grupne posjete galerija1 mi zadar 900×1200 (1)
 • grupni posjet grupne posjete galerija2 mi zadar 900×1200 (1)
 • grupni posjet grupne posjete galerija3 mi zadar 1200×900 (1)

Započnite planiranje Vaše grupne posjete!

U potrazi ste za jedinstvenim konceptom zabavnog i edukativnog karaktera? Muzej iluzija u Zadru nadmašit će sva Vaša očekivanja! Kontaktirajte nas za iskustvo kreirano prema Vašim željama i potrebama.

  Ime / Naziv tvrtke *
  Email adresa *
  Telefon
  Dodatni detalji i informacije
  Sudionici
  Vrijeme
  Datumi
  Dodatni detalji i informacije

  Ova stranica je zaštićena od strane reCAPTCHA-e i Google Pravilima o privatnosti i Uvjetima korištenja vrijede.